0

کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401 ؛ زیان بزرگ ارائه‌دهندگان اقامتگاه

کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401 ؛ زیان بزرگ ارائه‌دهندگان اقامتگاه
بازدید 73

[ad_1]

مطلب کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401 ؛ زیان بزرگ ارائه‌دهندگان اقامتگاه برای اولین بار در وب سایت مجله خبری آی تی و دیجیتال – زندگی با تکنولوژی نوشته شده است. – مجله خبری آی تی و دیجیتال – زندگی با تکنولوژی – – https://techrato.com/

کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401 در گزارش جدید جاباما به خوبی مشهود است. چه کسانی بیشترین ضرر را متحمل شدند؟

گزارش جدید جاباما نشان از کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401 دارد. در گزارش منتشر شده از این استارتاپ ایرانی، می‌توان دید که علی‌رغم کاهش سفر در فصل پاییز که شاید برای خیلی‌ها ذخیره مالی محسوب شود، برای ارائه‌دهندگان اقامتگاه و منازل اجاره‌ای در شهرهای کشور ضرری جبران‌ناپذیر به‌حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: افزایش دوبرابری هزینه‌های سفر برای ایرانیان

کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401

آمارها و بررسی‌های جاباما نشان می‌دهد مردم در پاییز امسال کمتر از هر زمانی در طول یک سال گذشته به سفر رفته‌اند. این کاهش تمایل به سفر حتی در میزان جستجوی کلمات کلیدی رزرو اقامتگاه نیز به‌چشم می‌آید.

جاباما که یکی از فعالین رزرو آنلاین اقامتگاه در ایران است، گزارشی را از کاهش سفر در پاییز 1401 منتشر ساخته است. بهبود شرایط کرونا در کشور این امید پاییزی پُرسفر را برای فعالین گردشگری ایجاد کرده بود، اما وضعیت کشور به‌گونه‌ای شد که مردم کمتر از هر زمانی در طول یک سال گذشته، در این بازه زمانی به سفر رفتند.

کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401

آن‌طور که این پلتفرم گزارش کرده، میزان رزرو انواع اقامتگاه در پاییز امسال، 30 درصد کمتر از میزان پیش‌بینی است. منظور از اقامتگاه، انواع اقامتگاه‌های غیرهتلی مثل ویلا، سوئیت و بوم‌گردی است.

این میزان افت سفر در پاییز 1401 را می‌توان به‌وضوح در میزان جست‌وجوی کلمات کلیدی رزرو انواع اقامتگاه در گوگل نیز مشاهده کرد که به کم‌ترین میزان خود در یک ‌سال گذشته رسیده است. بد نیست بدانید این میزان برابر با پاییز 1400 است که در آن فصل یکی از سخت‌ترین پیک‌های کرونا را تجربه کردیم.

جاباما اعتقاد دارد مهم‌ترین اثر کاهش میزان سفر در پاییز 1401، متوجه میزبانان اقامتگاه‌هاست؛ چرا که با کاهش تمایل مردم به سفر، تعداد رزرو هر اقامتگاه‌ و درآمد هر میزبان در مقایسه با آنچه قابل‌پیش‌بینی بود، افت قابل‌توجهی داشته است.

میزبانان شمال کشور 3.2 میلیون تومان و ارائه‌دهندگان اقامتگاه در جنوب کشور 4.5 میلیون تومان در ماه، کمتر از آنچه باید، درآمد داشته‌اند. این درحالی است که میزبانان جنوبی تنها شش ماه از سال درآمد دارند و با توجه به تغییراتی که در پاییز 1401 شاهد آن بودیم، بیش از 12 میلیون تومان از درآمد سال خود را از دست داده‌اند.

کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401

بایستی توجه داشت که این کاهش درآمد تنها محدود به هر میزبان و اقامتگاه نیست، بلکه در بسیاری از شهرها، کل بوم تحت تأثیر قرار گرفته است. به عنوان مثال به‌ازای هر اقامتگاه بوم‌گردی، حداقل برای 15 خانواده به‌صورت غیرمستقیم اشتغال‌زایی می‌شود.

بنابراین با کاهش میزان گردشگر در این منطقه، نه‌تنها میزبان هر اقامتگاه، بلکه فروشندگان و ارائه‌دهندگان خدماتی که حول هر اقامتگاه شکل گرفته‌اند، نظیر رستوران، نانوایی، سوپرمارکت، فروشنده صنایع دستی، تورلیدر و… نیز متضرر می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

  • سهم پلتفرم‌های آنلاین از بازار اقامتگاه‌های اجاره‌ای کشور ؛ کمتر از میانگین جهانی اما رو به رشد!
  • تعطیلی 15 درصد از استارتاپ‌های حوزه گردشگری در نتیجه اختلالات اینترنتی

نظر شما درباره کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401 چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با مجله خبری آی تی و دیجیتال به اشتراک بگذارید.

مطلب کاهش 30 درصدی تمایل به سفر در پاییز 1401 ؛ زیان بزرگ ارائه‌دهندگان اقامتگاه برای اولین بار در وب سایت مجله خبری آی تی و دیجیتال – زندگی با تکنولوژی نوشته شده است. – مجله خبری آی تی و دیجیتال – زندگی با تکنولوژی – – https://techrato.com/

[ad_2]

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید