0

جلوگیری از ردیابی تاریخچه مکانی توسط iPhone

جلوگیری از ردیابی تاریخچه مکانی توسط iPhone


در این مقاله نحوه‌‌ی جلوگیری از ردیابی شدن تاریخچه‌‌ی موقعیتتان توسط iPhone را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش مجله خبری آی تی و دیجیتال و به نقل از How-To-Geek، به طور پیشفرض iPhone تاریخچه‌‌ی موقعیت‌های مکانی شما را ذخیره می‌کند.

Apple می‌گوید این اطلاعات کد گذاری شده و توسط هیچ کس مشاهده نخواهند شد.

با این حال شاید بد نباشد کلا این قابلیت را روی گوشی خود ببندید.

ابتدا وارد تنظیمات گوشی شوید.

داخل تنظیمات، وارد بخش Privacy شوید.

داخل بخش Privacy، گزینه‌‌ی Location Services را انتخاب کنید.

به پایین اسکرول کرده و گزینه‌‌ی System Services را انتخاب کنید.

گزینه‌‌ی Significant Locations را انتخاب کنید.

داخل این بخش، گزینه‌‌ی Significant Locations را خاموش کنید.

در پاسخ به هشدار Apple، گزینه‌‌ی Turn Off را انتخاب کنید.

حالا از داخل بخش Significant Locations، گزینه‌‌ی Clear History را انتخاب کرده و تاریخچه‌‌ی موقعیت‌های مکانی خود را پاک کنید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *