0

با پرتاب اولین ماهواره Direct-to-Cell اسپیس ایکس اینترنت ماهواره‌ای در گوشی‌های عادی فعال خواهد شد

با پرتاب اولین ماهواره Direct-to-Cell اسپیس ایکس اینترنت ماهواره‌ای در گوشی‌های عادی فعال خواهد شد
بازدید 28

[ad_1]

با ارسال اولین ماهواره Direct-to-Cell اسپیس ایکس به فضا، اینترنت ماهواره‌ای روانه گوشی‌های عادی خواهد شد. به این ترتیب این قبیل گوشی‌های بدون نیاز به اینترنت یا اپلیکیشن خاصی می‌توانند به خدمات اینترنتی دسترسی داشته باشند.

در هفته آینده، راکت فالکون 9 از سوی شرکت اسپیس‌ایکس، با حرکت از پایگاه فضایی نیروی هوایی وندنبرگ در ایالت کالیفرنیا، سفر خود به فضا را آغاز خواهد کرد. این سفر شامل اجرای 21 ماهواره متنوع می‌شود که از جمله آنها می‌توان به ماهواره‌های مخصوص سرویس Direct-to-Cell اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اولین ارائه دهنده اینترنت ماهواره ای در ایران مشخص شد

این شرکت می‌گوید، حداقل 6 ماهواره با قابلیت ارائه شبکه پهن‌باند سلولار مبتنی بر فضا درون این محموله قرار دارند که به اپراتورهای ارتباطی در سطح جهان با هدف برای پوشش پیام‌رسانی، تماس و مرور اینترنت ارائه می‌شود تا به بهترین شکل به کاربران خدمات مورد نیاز را عرضه کنند.

گزارش‌ها نشان می‌دهند که شرکت اسپیس‌ایکس در اولین قدم، ٔ تصمیم به ارائهٔ خدمات ماهواره‌ای با نسل پیشرفتهٔ ماهواره‌های استارلینک را داشت. اما آن زمان که امکان ارسال این ماهواره‌ها با راکت فالکون 9 ممکن نبود، این شرکت تصمیم گرفت از این ایدهٔ اجرایی منصرف شود. به عبارت دیگر، نسل بعدی ماهواره‌های استارلینک توسط راکت استارشیپ به فضا پرتاب می‌شوند.

تنها چند روز پیش، اسپیس‌ایکس موفق به درخواست و دریافت مجوز از سوی کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) برای آغاز آزمایش اینترنت ماهواره‌ای خود جهت استفاده توسط گوشی‌های عادی گردید. این مجوز با اعتبار 6 ماه ارائه شده و حاوی تعداد 840 ماهواره و 2000 دستگاه آزمایشی است.

شرکت AST SpaceMobile، همانند اسپیس‌ایکس، به دنبال ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های معمولی است. و انتظار می‌رود در سال آینده، این شرکت، تکنولوژی ماهواره‌ای را به گوشی‌های عادی آورده و این امکان را فراهم کند که افراد بدون نیاز به تجهیزات و اپلیکیشن‌های خاص، به اینترنت ماهواره‌ای وصل شوند.

قرار است سرویس Direct-to-Cell از سال آینده امکانی را فراهم آورد که پیام‌های متنی به گوشی‌های عادی بدون نیاز به تغییر در سخت‌افزار گوشی یا استفاده از اپلیکیشن خاصی ارسال شود.

بیشتر بخوانید: 

لطفا نظرات خود را در خصوص پرتاب اولین ماهواره Direct-to-Cell اسپیس ایکس به فضا در بخش کامنت با مجله خبری آی تی و دیجیتال در میان بگذارید.

[ad_2]

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید