0

پیشنهاد ممنوعیت رمزارزها در آمریکا توسط میلیاردر آمریکایی ؛‌ کریپتو مثل بیماری مقاربتی است!

پیشنهاد ممنوعیت رمزارزها در آمریکا توسط میلیاردر آمریکایی ؛‌ کریپتو مثل بیماری مقاربتی است!
بازدید 142

[ad_1]

درخواست ممنوعیت رمزارزها در آمریکا توسط یک میلیارد مشهور در این کشور مطرح شده است. او معتقد است صنعت کریپتو مانند بیماری مقاربتی شده است.

چارلی مانگر، نایب‌رئیس میلیاردر برکشایر هاتاوی پیشنهاد ممنوعیت رمزارزها در آمریکا را مطرح کرده است. برکشایر هاتاوی یکی از بزرگترین سرمایه‌گذاران شرکت اپل است. همه فعالان اقتصادی و به‌خصوص فعالین بازار رمزارز، می‌دانند که چارلی مانگر دست راست “وارن بافت” غول اقتصاد جهان است که شدیداً با بیت‌کوین و دیگر ارزهای دیجیتال مخالف است.

بیشتر بخوانید: رقیب جدید ChatGPT توسط علی بابا عرضه می‌شود

پیشنهاد ممنوعیت رمزارزها در آمریکا مطرح شد

چارلی مانگر، نایب‌رئیس میلیاردر برکشایر هاتاوی که یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌داران اپل است، به وال استریت ژورنال گفت: «رمزارزها به مرحله‌ای از «افراط تأسف‌آوری» رسیده‌اند که باید در ایالات متحده ممنوع و متوقف شوند.»

مانگر ۹۹ ساله که به‌عنوان دست راست سرمایه‌گذار افسانه‌ای وارن بافت شناخته می‌شود و از منتقدان سرسخت و صریح بیت کوین و دیگر توکن‌های دیجیتال رمزنگاری‌شده به‌حساب می‌آید، زمانی صنعت کریپتو را به «بیماری مقاربتی» تشبیه کرد که از اجتناب از آن ابراز خوشحالی می‌کرد.

به گزارش نیویورک پست آقای مانگر در ستون منتشرشده در وال استریت ژورنال دوباره به ارزهای دیجیتال رمزنگاری‌شده تاخته است و می‌گوید صنعت کریپتو به‌نوعی کلاهبرداری غارتگرانه است که سرمایه‌گذاران عادی و غیرحرفه‌ای را هدف قرار می‌دهد.

پیشنهاد ممنوعیت رمزارزها در آمریکا مطرح شد

مانگر در ستون وال استریت ژورنال که در روز چهارشنبه هفته گذشته یکم فوریه ۲۰۲۳ میلادی (۱۲ بهمن ۱۴۰۱) چاپ شد نوشته است:

ارزهای دیجیتال رمزنگاری‌شده، نه ارز هستند، نه کالا و نه اوراق بهاردار. در عوض، قرارداد قماری با ۱۰۰ درصد لبه‌ی معاملاتی برای میزبان هستند و در کشوری منعقد شده‌اند که در آن قراردادهای قمار به‌طور سنتی فقط توسط ایالاتی تنظیم می‌شود که در سستی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

در ادامه وی افزود: «واضح است که ایالات متحده باید فوراً وارد عمل شود و قانون فدرال جدیدی را تصویب کند که از این اتفاق جلوگیری کنند.»

به طور خلاصه، براساس ساختار دولتی ایالات متحده هر ایالت می‌تواند قوانین خود را داشته باشد به‌شرطی که با چندین اصل قانون اساسی منافات نداشته باشند و اگر در موضوعی دولت فدرال ورود کند، تمام ایالات باید از قانون فدرال تبعیت کنند.

مانگر پیشنهاد کرد که کنگره ایالات متحده باید مانند چین عمل کند که در سال ۲۰۲۱ میلادی استخراج و معاملات رمزارز را به‌دلیل نگرانی‌ها درباره‌ی خطرات احتمالی آن ممنوع کرد.

این میلیاردر همچنین، اشاره‌ی مختصری به تصویب «قانون حباب» در پارلمان بریتانیا در سال ۱۷۲۰ میلادی داشت که به موجب آن، پس از غوغای عمومی معاملات سفته‌بازانه معروف به «حباب دریای جنوبی» و منتهی شدن آن به یک بحران اقتصادی بزرگ و تجارت عمومی سهام عادی جدید ممنوع شد. این ممنوعیت برای بیش‌ از یک قرن به قوت خودش باقی‌ ماند.

پیشنهاد ممنوعیت رمزارزها در آمریکا مطرح شد

مانگر می‌گوید:

انگلستان در آن ۱۰۰ سال، بزرگ‌ترین مشارکت را در مسیر تمدن بشر ایفا کرد، زیرا در هر دو دوره‌ی عصر روشنگری و انقلاب صنعتی رهبری قوی داشت و در نهایت کشور کوچکی به‌نام ایالات متحده را به‌وجود آورد.

محکوم کردن شدید صنعت کریپتو از طرف مانگر چیز جدیدی نیست، او در گذشته نیز چندین بار صنعت و بازیگران اصلی آن را مورد انتقاد شدیدی قرار داده است.

برای مثال، وقتی در ماه نوامبر ۲۰۲۲ میلادی (آبان ۱۴۰۱) درباره‌ی سقوط FTX از او سؤال شد، در پاسخ به CNBC گفت که ارزهای رمزنگاری‌شده «بسیار بد» و آماده سوءاستفاده و استثمار هستند.

مانگر می‌گوید: «کشور ایالات متحده نیازی به ارزی ندارد که برای جنایت‌کاران و آدم‌ربایان قابل استفاده باشد. او معتقد است که برخی افراد به جنبه‌ی اخلاقی بازارهای داغ توجهی ندارند و برایشان مهم نیست که این بازارها متأثر از قاچاق کودکان باشد یا بیت کوین، همین که بازار رونق داشته باشد می‌خواهند در آن به‌دنبال منافع خود باشند.»

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص ممنوعیت رمزارزها در آمریکا چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با مجله خبری آی تی و دیجیتال در میان بگذارید.

[ad_2]

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید