0

اعتراف ایلان ماسک در برابر سناتورها: طرفدار چین هستم!

ایلان ماسک: حتی به قیمت ضرر مالی هرچه بخواهم می‌گویم!
بازدید 67


طرفداری از چین باعث شده تا سناتورهای آمریکایی با اعتراف ایلان ماسک نسبت به این موضوع مواجه شوند. ثروتمندترین مرد جهان خواهان همکاری با چین در حوزه هوش مصنوعی است.

همکاری جنجالی‌ترین کارآفرین تاریخ با کشور چین بر سر قانون‌گذاری در تکنولوژی هوش مصنوعی منجربه اعتراف ایلان ماسک در برابر سناتورهای آمریکایی شد. ماسک در یک گفت‌وگوی صوتی در توییتر با دو نماینده کنگره ایالات متحده آمریکایی اعلام کرد که چین برای همکاری بین‌المللی در زمینه قانون‌گذاری هوش مصنوعی آماده است. البته ظاهراً این مهم در سفر اخیر ایلان ماسک به کشور چین حاصل شده است.

بیشتر بخوانید: ستایش ایلان ماسک از روند پیشرفت چین در حوزه هوش مصنوعی

علاقه به چین منجر به اعتراف ایلان ماسک در برابر سناتورها شد

ایلان ماسک در جلسه‌ صوتی توییتری که با حضور دو نماینده‌ مجلس ایالات متحده برگزار شد، گفت چین به کار در چهارچوبی بین‌المللی برای همکاری در قانون‌گذاری هوش مصنوعی علاقه‌مند است. ماسک این سخنان را بر‌اساس گفت‌و‌گو با شماری از مقام‌های چین در سفرش به این کشور مطرح کرد.

مدیرعامل تسلا و توییتر مدت‌ها است که خواستار وضع قوانینی جهانی برای کنترل بر هوش مصنوعی شده و در سال‌های قبل این فناوری را تهدیدی برای بشر خطاب کرده بود. ماسک می‌گوید این نکته را در دیدار با رهبران جهان ازجمله رهبران چین مطرح کرده است و اکنون تقریباً همه بر این باور هستند که هوش مصنوعی باید قانونمند شود.

علاقه به چین منجربه اعتراف ایلان ماسک در برابر سناتورها شد

ایلان ماسک می‌گوید به مقام‌های دولت چین هشدار داده است که هوش مصنوعی فوق‌ هوشمند می‌تواند کل این کشور را تحت کنترل خود درآورد. به‌گفته‌ ماسک، چینی‌ها در حال انجام اقداماتی برای قانونمندکردن هوش مصنوعی هستند و درباره‌ خطرهای این فناوری نگران‌اند. ماسک در جلسه‌ توییتر گفت که به‌نوعی طرفدار چین محسوب می‌شود.

ایلان ماسک همواره یکی از مدافعان چین بوده و این کشور را تحسین کرده است. ماسک به‌طور ویژه سبک فعالیت‌های نیروی کار چین را تحسین کرده است. او در جلسه‌ اخیر گفت که منافعی در چین دارد؛ ازجمله کارخانه‌ تسلا در شانگهای که تاکنون بیش‌ از سه میلیون خودرو تولید کرده است.

یکی از سناتورهای آمریکایی حاضر در جلسه‌ مذکور دیدگاه متفاوتی درباره‌ چین داشت. او گفت احتمال اینکه چین از هوش مصنوعی برای سرکوب آزادی بیان و مذاهب استفاده کند، بیشتر است. او در‌ ادامه اضافه کرد که شک دارد چین توسعه‌ هوش مصنوعی را با سرعت کمتری پیش ببرد.

ایلان ماسک، یکی از منتقدان جدی هوش مصنوعی، در روزهای اخیر شرکت هوش مصنوعی xAI را با هدف «درک ماهیت واقعیت هستی» راه‌اندازی کرده است.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره‌ اعتراف ایلان ماسک در برابر سناتورها در مضوع همکاری با چین چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با مجله خبری آی تی و دیجیتال در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید