0

موفقیت واکسن سرطان سینه در فاز اول آزمایش انسانی ؛ فاز دوم آزمایش‌ها آغاز شد

موفقیت واکسن سرطان سینه در فاز اول آزمایش انسانی ؛ فاز دوم آزمایش‌ها آغاز شد
بازدید 145


موفقیت واکسن سرطان سینه در فاز اول آزمایش به دست دانشمندان صورت گرفت. حالا دانشمندان وارد فاز دوم آزمایش واکسن سرطان سینه شدند.

موفقیت واکسن سرطان سینه توسط دانشمندان بدست آمد و آزمایشات واکسن سرطان سینه در فاز اول موفقیت‌آمیز بود. حالا دانشمندان سریعاً دست به کار شده و آزمایشات این واکسن را وارد فاز دوم کردند. نتایج بدست آمده از آزمایش واکسن سرطان سینه، سطح ایمنی بسیار بالای این واکسن را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: روش جدید درمان سرطان برای نابودی کامل تومورها!

موفقیت واکسن سرطان سینه در فاز اول آزمایش

محققان حدود 20 سال پیش فاز اول یک پژوهش را آغاز کردند تا به آرامی واکسن سرطان سینه را روی 66 فرد مبتلا به نوع HER2 این بیماری آزمایش کنند. در این فاز که حدود 10 سال طول کشید، سه دوز مختلف آزمایش شد و هدف محققان ارزیابی ایمنی واکسن در بلندمدت بود. افزون بر این، دانشمندان 10 سال دیگر شرکت‌کنندگان را زیر نظر گرفتند تا مطمئن شوند که این واکسن آسیبی به بافت‌های سالم بدن وارد نمی‌کند.

نتایج این تحقیق نشان داد که واکسن مربوطه بسیار ایمن است. «مری دیسیس»، رئیس مؤ‌سسه سرطان آمریکا و نویسنده ارشد این مقاله که در مجله JAMA Oncology چاپ شده است، می‌گوید:

«در واقع، رایج‌ترین عارضه جانبی که در حدود نیمی از شرکت‌کنندگان دیده شد، خیلی شبیه عارضه حاصل از واکسن‌های کرونا بود: قرمزی و تورم محل تزریق واکسن و گاهی اوقات تب و لرز یا علائمی شبیه به ابتلا به آنفلوانزا.»

موفقیت واکسن سرطان سینه

هدف این فاز، تعیین اثربخشی واکسن سرطان سینه نبود، اما دیسیس از نوید‌بخش بودن علائم اولیه خبر می‌دهد و می‌گوید 80 درصد از بیمارانی که مداوا شده بودند، 10 سال پس از شروع آزمایش‌ها بدون مشکل به زندگی خود ادامه داده‌اند. دیسیس می‌گوید فقط حدود 50 درصد از مبتلایان به سرطان سینه HER2 می‌توانند بیش از 5 سال زنده بمانند، بنابراین واکسن مذکور احتمالاً اثربخش بوده است.

فاز دوم کارآزمایی بالینی روی واکسن سرطان سینه چند وقتی است که روی گروه بزرگ‌تری از مبتلایان آغاز شده و انتظار می‌رود که نتایج آن تا دو سال دیگر در دسترس قرار بگیرد. محققان می‌گویند اگر فاز دوم هم موفق باشد، آن‌ها آماده‌اند تا به سرعت به سراغ فاز سوم و نهایی کارآزمایی بالینی بروند.

حداکثر 30 درصد مبتلایان به سرطان سینه دچار تولید بیش از حد پروتئینی به نام «گیرنده شماره ۲ فاکتور رشد اپیدرمی» می‌شوند. این نوع از بیماری از جمله انواع سخت سرطان سینه است و علاوه بر سرعت رشد زیاد، احتمال بازگشت آن به بدن بیشتر است.

حتی اگر تولید این واکسن موفقیت آمیز باشد، استفاده از آن محدود خواهد بود. پروتئینی که این واکسن هدف قرار می‌دهد، پروتئینی وابسته به شیردهی است. این بدان معناست که این پروتئین به طور طبیعی هنگام شیردهی تولید می‌شود.

موفقیت واکسن سرطان سینه

بنابراین این واکسن نمی‌تواند بخشی از واکسیناسیون در کودکی باشد، زیرا ممکن است فرآیند طبیعی شیردهی را مختل کند. این واکسن باید در زنانی که در معرض خطر شدید ابتلا به سرطان هستند و از مرحله فرزندآوری گذر کرده‌اند، تزریق شود.

علیرغم محدودیت‌های بالقوه در استفاده گسترده از این واکسن، محققان خوش‌بین هستند که می‌توان استراتژی آن را به سایر انواع سرطان تعمیم داد.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره موفقیت واکسن سرطان سینه در فاز اول آزمایش انسانی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما در میان گذاشته و اخبار فناوری را با مجله خبری آی تی و دیجیتال دنبال کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید