0

OpenAI تراشه‌های اختصاصی خود را با همکاری TSMC از سال 2026 آغاز می‌کند

OpenAI تراشه‌های اختصاصی خود را با همکاری TSMC از سال 2026 آغاز می‌کند
بازدید 14


OpenAI اخیرا به استفاده از تراشه‌های AMD روی آورده است و تصمیم دارد در سال 2026 تراشه‌های اختصاصی خود را با همکاری شرکت TSMC تایوان بسازد. تصمیم به تولید تراشه‌های اختصاصی OpenAI به منظور کاهش هزینه‌های محاسباتی و بهبود عملکرد هوش مصنوعی این شرکت اتخاذ شده است.

به گزارش reuters، اوپن‌ای‌آی برای توسعه سخت‌افزارهای خاص، با شرکت‌های Broadcom و TSMC همکاری می‌کند. با توجه به اینکه تراشه‌های اختصاصی OpenAI  تا سال 2026 آماده می‌شوند، دور از انتظار نیست که جایگزین پردازنده‌های انویدیا شوند که در حال حاضر در بیشتر سیستم‌های اوپن‌ای‌آی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

راهنمای خرید <a href=مجله خبری آی تی و دیجیتال” width=”728″ height=”90″ src=”http://itodigi.com/wp-content/uploads/2024/09/پخش-زنده-بازی-ختافه-رئال-سوسیداد-11-شهریور-1403-ساعت.gif”>راهنمای خرید <a href=مجله خبری آی تی و دیجیتال” width=”728″ height=”90″>

تولید تراشه‌های اختصاصی OpenAI برای کاهش هزینه‌های محاسباتی و افزایش کارایی

استفاده از پردازنده‌های AMD در پلتفرم Azure مایکروسافت نیز بخشی از این استراتژی جدید است و به OpenAI کمک می‌کند تا هزینه‌های خود را مدیریت کند و عملکرد بهتری ارائه دهد. تراشه‌های طراحی‌شده به‌طور خاص برای هوش مصنوعی، برای اجرای الگوریتم‌های یادگیری ماشینی و یادگیری عمیق بهینه‌سازی شده‌اند و به همین دلیل عملکرد بهتری نسبت به تراشه‌های مرسوم خواهند داشت.

با تولید این تراشه‌های اختصاصی، OpenAI می‌تواند بر بهبود کارایی و کاهش مصرف انرژی سیستم‌های خود تمرکز کند. در ابتدا، این شرکت قصد داشت کنترل کامل بر فرآیند تولید را با تأسیس کارخانه‌های تولید تراشه در دست بگیرد، اما با توجه به هزینه‌ها و زمان‌بر بودن چنین پروژه‌ای، تصمیم به صرف‌نظر از این ایده گرفت و به جای آن به طراحی تراشه‌های اختصاصی و همکاری با تولیدکنندگان پیشرو مانند TSMC روی آورد.

این استراتژی نشان‌دهنده اهمیت روزافزون سخت‌افزار در توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی است. با تمرکز بر طراحی تراشه‌های اختصاصی و تنوع بخشی به تأمین‌کنندگان، OpenAI گامی مهم در جهت افزایش استقلال و بهبود عملکرد سیستم‌های خود برداشته است. این رویکرد می‌تواند الگویی برای دیگر شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی باشد.

بیشتر بخوانید:

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید